Ib Grønbech & ContainerKvarteten

Sundsøre 2020 kommer til at byde på mange kendte navne. I år kan vi stolt meddele at IB Grønbech & ContainerKvarteten ligger et besøg.

IB GRØNBECH er født 21. april 1955.

Slog igennem med første album, ”Så går tiden med det”, i 1985, fulgt af ”Gunnars rekordbog” (1986), ”Her går det godt” (1989), ”Hvor der handles, der spilles” (1990), ”Drik nu din kaffe, skat, så ka’ vi lede efter den sko bagefter” (1992), ”Hvorfor må jeg ik’ få Beatles-hår? – og andre frasorterede hits” (1994), ”Der er ingen, der forstår en skid…” (1996), ”Hvad er det, der får en rimeligt velbegavet dansker til at flytte til Sverige?” (1998) og nu ”Dengang jeg var bette” (2007).

Ib Grønbech er født og opvokset i Løkken og flyttede sidst i 60’erne med familien til Hirtshals. Har siden boet i Hjørring og senest Hundelev.

Spillede oprindeligt trommer i såvel spejderorkester som danseorkester. Har senere i stadig højere grad kastet sig over guitar, orgel og el-bas. Har i mange år spillet til bal i forsamlingshuse og haller.

Blandt hans største hits er også ”Peter lå i telt” i duet med Jodle Birge, og for Birthe Kjær har han skrevet blandt andre ”Som en fugl i det fri”, ”Den franske altan” og ”Længe leve livet”.

Har også leveret melodier og tekster til blandt andre Brødrene Olsen, Richard Ragnvald og Tørfisk samt flere projekter som tv-julekalenderen ”Jul på Kronborg”.

I sin fritid en endog særdeles flittig og ihærdig stenhugger.

Ib og hans orkester "ContainerKvartetten" spiller netop nu rundt om i landet, følg med på hjemmesiden...

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now